Kupnja artikala s jelaplus.hr

Kupac / krajnji potrošač naručuje artikle putem elektronskog obrasca narudžbe. Kupnja se obavlja odabirom artikala u preferiranoj količini, spremanjem u košaricu u kojoj se nalazi pregled izabranih artikala s pojedinačnom i ukupnom cijenom. U košarici kupac / krajnji potrošač može mjenjati broj već odabranih artikala iz webshopa. Nakon odabira svih odabranih artikala i nakon ispunjavanja svih obveznih rubrika za komunikaciju, prodaju i dostavu, klikom na gumb KUPI kupac / krajnji potrošač potvrđuje svoju narudžbu. Na potvrdu na svoju email adresu kupac / krajnji potrošač dobiva PONUDU s navedenom uputom za plaćanje, ako je slučaj o virmanskom plaćanju. Ako se radi o plaćanju karticama kupac / krajnji potrošač je preusmjeren na sigurnosni obrazac na kartično plaćanje. Po evidentiranju uplate prvi radni dan, kupljeno će biti pripremljeno i otpremljeno na navedenu adresu. Eventualne poteškoće u dostavi koje mogu produžiti rok dostave mogu ovisiti o kurirskoj dostavnoj službi ili o specifičnom mjestu dostave kupcu / krajnjem potrošaču, kao što su otoci ili teško dostupna mjesta. U slučaju da kupac / krajni potrošač slučajno plati robu koja u datom trenutku nedostupna, Jela plus d.o.o. će kontaktirati kupca / krajnjeg potrošača kako bi dogovorili novi rok dostave ili ako je kupac / krajni potrošač voljan tj zainteresiran dogovoriti zamjenske artikle u istoj vrijednosti.

Sve cijene izražene na web shopu su u HRK te je uključen PDV i povratna naknada.

Načini plaćanja

Vašu narudžbu možete platiti jednokratno.

Jela plus d.o.o. Vam omogućuje kupnju odabranih proizvoda plaćanjem izravno putem interneta i to:

1. Plaćanje karticama:

  • Visa, MasterCard, Diners i Maestro jednokratno.

2. Virmansko plaćanje

Kod izbora ovog načina plaćanja, na svoju e-mail adresu ćete dobiti predračun sa svim podacima potrebnim za uplatu, uključujući broj računa na koji trebate uplatiti vrijednost narudžbe. Uplatu potom možete izvršiti korištenjem internet bankarstva ili načinom na koji inače plaćate svoje račune – putem banke, pošte, Fine ili sl.

Po zaprimljenoj uplati, započet ćemo s obradom Vaše narudžbe. Kako se datumi izrade narudžbe i zaprimanja uplate mogu razlikovati, moguće je pomicanje datuma isporuke.